• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Best Trivia Questions & Answers for 2025 | Free Fun Quizzes Online

  • Home
  • All Trivia
  • Animals
  • Food
  • Fun
  • General
  • History
  • Music
  • science
  • Sports
  • United States

80+ Tricky Trivia Questions with Answers

April 9, 2024 by Triviaquestions

These tricky trivia questions are enough to check your brain power, To check the knowledge of a student tests are necessary, to check the strength of a wrestler, the fight is necessary, and the same procedure for the brain also. To check the power of the brain you should pull your brain in trouble. Tricky questions are a lot of fun questions that make you think a bit are always little healthy for the brain to boost up. Ask tricky questions and challenge your mates to have fun.

Though we have normal, and easy trivia questions in our stock, these tricky questions are really helpful. Especially in the morning time, everyone needs some Mindbender trivia questions to be active and to awake. So keep all these things in mind our team crafted these amazing quiz questions for you. Let’s get into it.

tricky trivia questions

Table of Contents

  • Tricky Trivia Questions
  • Tricky questions
  • Tricky Trivia Questions and Answers
  • Funny trick questions and riddles with answers
  • Tricky questions and answers for whatsapp
  • Assorted trivia questions
  • Tricky trivia quiz
  • Tricky bible trivia questions
  • Tricky christmas trivia questions
  • Tricky football trivia questions
  • Tricky sports trivia questions

Tricky Trivia Questions

1. What comes once in a minute, twice in a moment, but never in a thousand years?

Answer: The letter “M”.

2. A man is looking at a photograph of someone. His friend asks, “Who is it?” The man replies, “Brothers and sisters, I have none. But that man’s father is my father’s son.” Who is in the photo?

Answer: He kicked the football up and came back to him again.

3. What has a head, a tail, but no body?

Answer: A coin.

4. The more of this you take, the more you leave behind. What is it?

Answer: Footsteps.

5. What has to be broken before you can use it?

Answer: An egg.

6. What gets wetter the more it dries?

Answer: A Towel.

 

Tricky questions

7. A thing has 1 foot and 1 head, and 4 legs. Who is that?

Answer: It’s your bed

8. I have teeth, but I can’t use it to eat. Who am I?

Answer: A comb

9. My life starts from high to low age. Guess who I am?

Answer: Candle

10. If I drink water, I’ll die, and if I eat food my age increase. Guess my name?

Answer: Fire

11. A thing that is totally your property, but other people use it more than you.

Answer: Your name

12. What can be broken, but has no sound?

Answer: Sound

 

Tricky Trivia Questions and Answers

Why should one play tricky trivia questions? Do you know the right answer? It is not just for time to pass, but also boost your knowledge and flourish your brain with several wonderful tricky things. 

 The tricking questions and answers include many math riddles, US trivia, and other mind-blowing categories. So check out your skills by playing these challenging questions and know how much fare you are. 

 Here we will talk about testing your knowledge with various tricky trivia questions, which may be general, then use them to create your tricky trivia question. 

 In the beginning, these would be relatively simple and easy. But as the level rises, it becomes more and more tricky. 

Not only this, but you can also use these really hard questions with answers for your friends and fellows if they want to play. It would be full of fun. 

 These tricky trivia questions also contain quizzes related to the business, economy, or any other category you like.

 They have been played in many seminars, meetings, and conferences. Why is tricky trivia used? Because they are the kind of ice breaker and also entertaining. 

 So, now the time come to upgrade the facts about geography, boost your knowledge, and get skills to make your tricky trivia question. 

13. Everyone including you can make a thing that is invisible. What is that?

Answer: Noise

Try this also: 50+ Best Trivia Genius Questions with Answers

14. It will increase if you use it?

Answer: Brainpower

15. When the rain comes down, I go up. Who am I?

Answer: Umbrella

tricky questions

16. Just like your hand, I have one thumb and 4 fingers, but I am not alive. Who am I?

Answer: Your gloves

17. I have one eye but still, I can’t see. Who I am?

Answer: A needle

18. I am always on my way but never arrive at my destination.

Answer: I am tomorrow

Funny trick questions and riddles with answers

19. I always get answered but never ask any question

Answer: Your cell phone

20. 2 keys never open any door. Instead, they eat food.

Answer: Monkey and Donkey

21. What do you exactly find after every “Rain”?

Answer: The letter “N”

22. In every dictionary, one word is spelled incorrectly, what is that word?

Answer: Incorrect

23. Which English letter pronounce as a letter as well as an animal at the same time?

Answer: B “Bee”

24. A bus full of people, but when I entered the bus no single person was there. But how?

Answer: All the people were married.

 

Tricky questions and answers for whatsapp

25. A kind of ocean but no water, where I can find that ocean?

Answer: On google map

26. What gives you the power and strength to walk through walls?

Answer: A door

27. A room that has no walls at all?

Answer: Mushroom

28. Why famous people are so cool?

Answer: Because they have so many fans

29. Which sentence is correct? “A penguin flies” or “Penguin flies”?

Answer: Penguins can’t fly

30. If Smith jumps from 2 story building, where would he land?

Answer: In hospital

31. 90% chance that he returns back to you if you give that thing to a person. What is that?

Answer: A slap

32. If a president dies in a car accident who will be the vice president?

Answer: The current vice president

Assorted trivia questions

33. Everyone tries to get me every day, and when they get me, they give me away.

Answer: I am money

34. Including both hands, how many fingers do you have?

Answer: 8 fingers, excluding 2 thumbs

tricky-trivia-questions-and-answers

35. Why dog does not wear gloves?

Answer: Because they don’t have hands

36. 20+20 not equal to 40 only if?

Answer: If you make a mistake

Tricky trivia quiz

37. When you mix C with son, what will happen?

Answer: Season

38. The walls of your room always meet with each other, but where?

Answer: At the corner

39. If your friend Michael and John are stupid people, then who is in between these 2 people?

Answer: And

40. The only place where Friday comes before Thursday?

Answer: In the dictionary

41. What is the only thing that converts girls into women?

Answer: Age

Tricky bible trivia questions

42. According to the bible, there was a blind beggar at the gate of Jericho, what was his name?

Answer: Bartimaeus

43. Goliath belongs to which country?

Answer: Philistine

44. Benjamin was the son of who?

Answer: Jacob

45. As a messenger which 2 birds did Noah A.s send out of the ark?

Answer: Raven and dove

46. Lebanon is well known for which type of trees?

Answer: Cedar

Tricky christmas trivia questions

47. The only place where Christmas comes before Thanksgiving day?

Answer: In the dictionary

48. Christmas trees keep their breath fresh using what?

Answer: Using Orna-mints

49. What is the special thing in December, that other months don’t have?

Answer: The letter D

50. When Santa’s toys were naughty, what he normally said?

Answer: Toys will be toys

51. One day before Christmas what Adam says to his friend?

Answer: It’s Christmas, Eve

Tricky football trivia questions

52. Do you remember the football player name who won silverware in both Manchester United and Liverpool championships

Answer: Michael Owen

53. The only player who scored a hat-trick in all 4 tiers of professional football in England?

Answer: Robert Earnshaw

54. The first player who missed the penalty kick in the world cup?

Answer: Valdemar de Brito in 1934

55. Fifa 1958 world cup hosted by which country?

Answer: Sweden

Tricky sports trivia questions

56. First ever football world Cup held in which country?

Answer: Uruguay

57. In 1970 which team won the most Super Bowls?

Answer: Pittsburg Steelers

58. Second American Athlete who wins the Indianapolis 500 4 times?

Answer: Al Unser Sr

59. True or false: In Helsinki the world’s first Athletics Championships were held.

Answer: True

  1. Which boxer was known as The Greatest and The Louisville Lip?

Answer: Muhammad Ali

  1. Who was the first golfer to win all four major championships in a single year?

Answer: Tiger Woods

  1. Which country has won the most FIFA World Cup titles?

Answer: Brazil (with 5 titles)

  1. In baseball, what is the term for a batter hitting a ball that allows him to reach all four bases safely in one play?

Answer: Home run

  1. Which NBA player holds the record for the most points scored in a single game?

Answer: Wilt Chamberlain (100 points)

  1. Which country has won the most Olympic gold medals in men’s ice hockey?

Answer: Canada

  1. Who was the first female gymnast to be awarded a perfect score of 10.0 at the Olympics?

Answer: Nadia Comaneci

  1. In tennis, what is the term for a score of 40-40?

Answer: Deuce

  1. Which athlete famously won four gold medals in track and field at the 1936 Berlin Olympics?

Answer: Jesse Owens

  1. Who holds the record for the most career goals in NHL history?

Answer: Wayne Gretzky

70. A famous footballer kicks a football, it travels for 15 feet and comes back to him again. But how?

Answer: He kicked the football up and came back to him again.

71. Smith’s father has 3 kids. Saturday and Monday are 2 of them, guess the name of the third child?

Answer: Smith

72. Can you name the 3 consecutive days without using the day’s name?

Answer: Yesterday, today, tomorrow

73. Everyone needs it, everyone can give, and it’s totally free. What is it?

Answer: Advice

74. How you make the number one disappear?

Answer: Add a letter “G” in front of one and it’s “Gone”.

75. An average person has how many birthdays in his entire life?

Answer: Only 1, rest are anniversaries.

76. I speak without a mouth and hear without ears. I have no body, but I come alive with the wind. What am I?

Answer: An echo.

77. What can run but never walks, has a bed but never sleeps, has a mouth but never talks?

Answer: A river.

78. What is full of holes but still holds water?

Answer: A sponge.

79. What invention lets you look right through a wall?

Answer: A window.

80. I’m tall when I’m young, and I’m short when I’m old. What am I?

Answer: A candle.

81. What has many keys but can’t open a single lock?

Answer: A piano.

82. What can you catch but not throw?

Answer: A cold.

83. If two’s company and three’s a crowd, what are four and five?

Answer: Nine.

84. What word is spelled incorrectly in every dictionary?

Answer: Incorrectly.

85. If you drop me I’m sure to crack, but give me a smile and I’ll always smile back. What am I?

Answer: A mirror.

Related Posts:

  • morning mindbender trivia questions
    57+ Morning mindbender trivia questions
  • Trivia-Genius-Questions-with-Answers
    60+ Best Trivia Genius Questions with Answers
  • Brain Blast Trivia Questions
    90+ Amazing Brain Blast Trivia Questions
  • animal-trivia
    Trivia Questions And Answers
  • daily trivia questions
    120+ Daily Trivia Questions List with Answers
  • dragon ball z trivia
    50+ Dragon ball z trivia questions [fun facts]
  • hard-trivia-questions
    150+ Hard Trivia Questions: Test Your Brain with…
  • trivia questions for middle school
    85+ Trivia Questions for Middle School(just for kids)
kashif
Triviaquestions

A software engineer having over 10 years of experience in web development and a passionate blogger who loves to write on different topics. My expertise is in moves, religious articles, sports, animals, and more.

Sharing is caring!

139 shares
  • Share
  • Tweet

April 9, 2024 by Triviaquestions

Primary Sidebar

FacebookPinterestTwitter

Trivia Categories

movie trivia questions2
funny trivia questions category3
history trivia questions
religious trivia questions
sports trivia questions category
general trivia questions category2
animal trivia questions category9
music trivia questioins category2
science trivia questions category
food trivia burger
United States states

Footer

About TriviaQuestions4U

Welcome to TriviaQuestions4U, The ultimate destination for fun, challenging, and engaging trivia questions from a wide range of topics, Whether you’re hosting quiz night, looking for educational content, or simply love testing your knowledge, we provide well-researched trivia questions and answers for all age and interest. We covered all topics including Bible, pop culture, history, sports, science, movies, and much more. Our aim is to provide quality content that entertains, educates, and bring people together. Explore our free downloadable trivia resources and join our growing community today.

Recent posts

  • 150+ Hard Trivia Questions: Test Your Brain with Challenging & Fun Quizzes
  • 200+ Easy Trivia Questions and Answers Everyone Can Try [2025 Edition]
  • 200+ Fun Movie Trivia Questions and Answers for Every Film Buff [2025 Edition]
  • 230+ General Knowledge Trivia Questions and Answers for All Ages
  • 210+ Music Trivia Questions and Answers [2025 Edition] – Fun, Challenging & Ready to Play
  • Ultimate History Trivia Challenge: 250+ Fun and Fascinating Questions With Answers

Stay Updated with Our Trivia Newsletter!

Copyright © 2025 triviaquestions4u.com All Right Reserved | About Us | Privacy Policy | Contact Us

139 shares