• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Best Trivia Questions & Answers for 2025 | Free Fun Quizzes Online

  • Home
  • All Trivia
  • Animals
  • Food
  • Fun
  • General
  • History
  • Music
  • science
  • Sports
  • United States

120+ Top TV Trivia Questions with Answers [Updated]

February 17, 2024 by Triviaquestions

Are you fond of learning different questions that improve your knowledge? Then it’s a very good idea as it not improves your general knowledge but also your memory. Immerse yourself in the captivating world of television with our TV Trivia Questions with Answers! Explore questions about your favorite shows characters, and memorable moments from the small screen. You can learn on a daily basis two or three trivia questions to get command in multiple subjects. If you are interested in learning information related to TV shows that you can go through Tv Trivia questions and get deep knowledge of multiple producers, artists, serials, and their awards. Some of the trivia questions based on TV shows are discussed below that will definitely help you to improve your little knowledge about TV.

Table of Contents

  • Tv Trivia Questions
  • Tv trivia questions and answers 2016
  • Tv trivia questions and answers 2018
  • Tv trivia questions and answers 2017
  • 2010 TV trivia questions and answers
  • Tv trivia questions and 2014
  • TV trivia questions the UK
  • TV trivia questions and answers multiple choice
  • Printable Tv Trivia Questions And Answers
  • TV trivia questions and answers the 2000s
  • TV trivia questions and answers 60’s

Tv Trivia Questions

Tv trivia questions

1. Do you know the name of drama based on 9/11 incident?

Answer: Yes, it is West Wing

2. In which game the first TV advertisement appeared?

Answer: It was Dodgers and Phillies

3. Name the youngest male winner of the American Idol?

Answer: His name is Scotty Macree

4. Do you know what was the first advertisement?

Answer: It was Bulova watches

5. Josiah Bartlet was the president in the drama?

Answer: West wing

6. Urban legends are debunked in drama?

Answer: Mythbusters

7. Sesame Street was Debut in the country?

Answer: It was 1969

8. Who produced the great chef and America great restaurant drama?

Answer: Magical Elves

9. In America when first Tv drama was broadcasted

Answer: In 1928 the first drama was broadcasted

10. Do you know the name of the money in Friends drama?

Answer: Yeah, his name was Katie.

Tv trivia questions and answers 2016

11. In big bang theory, there is the word used vexillology. What does it’s mean?

Answer: It’s mean a flag.

12. How I met your mother has an unseen narrator. Do you know the name of that artist?

Answer: Bob Saget narrated the story in drama

13. Can you name the drama in which Samantha twitched her nose?

Answer: Bewitched

14. Name the number of the apartment of Monica and Rachel in a couple of episodes?

Answer: It was number 5

Tv-trivia-questions-and-2014
Tv-trivia-questions-and-2014

15. Name the theme song of step by step Tv serial?

Answer: Its Second time around

16. Name the composer of the ABC news theme music?

Answer: Hans Zimmers

17. Do you know the city in which the Simpsons family lived?

Answer: It was spring field

18. Do you know the name of the writer of the song of a full house?

Answer: Yes his name is Jesse Frederick and Bennet Salvay

19. Which artist never involved in sexual activity in serial?

Answer: Sarah Jessica Parker

20. Do you know the name of the first US Soap Opera?

Answer: Its name was As the World Turns

Tv trivia questions and answers 2018

21. Who lived in a pineapple under the sea?

Answer: It was sponge bob square pants

22. Name the star of the Lizzie McGuire

Answer: Hilary Duff

23. Name the three Powerpuff girls

Answer: Blouson, Buttercup, and bubbles

24. Name the girlfriend in the of Martin in Martin series?

Answer: Her name was Gina

25. Do you know the name of the first comedy sketch show?

Answer: Yes its late-night Saturday

26. Which female character appeared on all episodes of the Teenage Witch?

Answer: Her name is Sabrina

27. Name the creator of the Desperate Housewives?

Answer: His name is Marc cherry

28. What is the name of the city of the heaven family?

Answer: Glenoak California

29. Name the person who hosted 4thandlong?

Answer: His name is Micahel Irvin

30. Name the show in which Wilbur post owned a talking horse?

Answer: Mr. Ed

Tv trivia questions and answers 2017

Best-trivia-questions-australia

31. Who created the Beyond series?

Answer: His name is Adam Nussdorf,

32. Who has to become the guardian of her wealthy sister in the Mick Tv show?

Answer: She was the Kaitlin Olson

33. Which 2017 show is a spin on Big Bang Theory?

Answer: Its name is Young Sheldon

34. Name the drama series that tells the story of the legislation?

Answer: Its name is The Deuce

35. Name the TV series that is based on the character of Black Bolt?

Answer: It’s in humans

36. What comedy-drama stars Seth MacFarlane as Ed Mercer?

Answer: He is Orville

37. Name an American Television drama last episode aired in April 2017?

Answer: The name of the drama is the girls

38. Do you know the name of the assistant Ace Crawford?

Answer: His name is Toomey

39. What serial killer killed another serial?

Answer: His name is Dexter Morgan

40. In which year Charle’s Angel was on Aired?

Answer: In 1970

2010 TV trivia questions and answers

41. Name the horse of the Lone Ranger?

Answer: His name is silver

42. Who is the author of the series Games of Thrones?

Answer: His name is George R.R Miller

43. Name the artist who played the role of Shawn Spencer?

Answer: James Roday played the role

Tv-trivia-questions-and-answers-2016

44. Where does Lee Yoon-Sung work in the City hunger?

Answer: In the Blue Horse

45. Name the ship in the SGU Stargate Universe”?

Answer: Its name is Destiny

46. Can you name the basketball team in One Tree Hill?

Answer: The team name was Ravens

47. Can you name the Castle’s Daughter in Castle Tv show?

Answer: Yes her name was Alexis

48. Name the person who killed Patrick’s wife in the Show The Mentalist?

Answer: He was Red John

49. Name the state where Once Upon a time was set?

Answer: It was in New England

50. In which show Courtney Cox performed?

Answer: It was Cougar Town

Tv trivia questions and 2014

51. Which recording artist was arrested in March 2014?

Answer: He was Chris Brown

52. In which Tv show did tars Matthew McConaughey and Woody Harrelson was staring?

Answer: The name of the show was True Detective

53. Name the tv show that is the spin of Breaking Bad

Answer: It was Better caul saul.

54. How many nominations did Imagine Dragons and Lorde got in the 2014 awards?

Answer: They got about 12 nominations

55. Which TV show won the 71st Golden Globe Awards?

Answer: Breaking Bad won that awards

56. What was the highest-grossing movie in 2014?

Answer: It was Captain America- the Winter Soldier

General trivia questions

57. Name the son who visited heaven in the show “Heaven Is for Real,

Answer: His name was Colton

58. Jay Leno’s final appearance on as a host w sasin month of?

Answer: February 2014

59. The pop-punk band released the album on a green day named?

Answer: Demolicious

60. Who won the award for the “Best Shirtless Performance at M Tv movie award?

Answer: Zac Efron

TV trivia questions the UK

61. What nationality does Arkwright say that Granville’s father was in Open all hours?

Answer: It was Hungarian

62. Name the famous British couple who hosted the show named This Morning

Answer: Richard and Judy

63. Name the character who showed his first appearance in Doctor Who?

Answer: Jon Pertwee

64. Name the fictional dog in the East Ender show?

Answer: It was Wellard

65. Name the show with two minutes of the question and famous for the phrase” I have started so I will finish”?

Answer: The name of the show was Mastermind

66. Name the artist who played the role of the doctor in The Spearhead from Space?

Answer: His name was John Pertwee

67. The British game show based on the Spanish game show was?

Answer: It was 3-2-1

68. Which British game show tested students academically?

Answer: The game show name is University challenge

Also want to try: 95+ pub night trivia questions with answers

69. In which county does the Doc Martin as picturized?

Answer: In Cornwall

70. Which UK soap featured is well known for the Woolpack?

Answer: Its name is Emmerdale

TV trivia questions and answers multiple choice

71. Which British actor played the titular character

  1. Daniel Craig
  2. Hugh Laurie
  3. Benedict Cumberbatch

Answer: Benedict Cumberbatch

72. Which sitcom was picturized in Minneapolis?

  1. Married…with children
  2. Cheers
  3. Fraisers
  4. Mary Taylor Morre show

Answer: Married…with children

73. Which Tv network is not part of Big three US fox

  1. Fox
  2. NBC
  3. CBS

Answer: Fox

74. Which actor from Friends did acting in the Titular spin-off?

  1. Courteney Cox
  2. Matte LeBlanc
  3. David Schwimmer

Answer: Courteney Cox

75. In which city the show named “The Office” was hosted?

  1. Worcester MA
  2. Evansville IN
  3. Scranton PA
  4. Newark NJ

Answer: Worcester MA

76. In Seinfeld who was the marine biologist?

  1. George
  2. Elaine
  3. Jerry

Answer: George

77. In Sponge Bob which character does not work at Krusty Krab?

  1. Plankton
  2. Mr krab?
  3. Sponge Bob

Answer: Plankton

78. Jeff Probst hosted the show named?

  1. Project Runway
  2. Survivor
  3. The Apprentice

Answer: Survivor

79. What was the name of Womanizing suit-wearing character in How I met your mother?

  1. Barney Fife
  2. Barney Stinson
  3. Barney Gumble

Answer: Barney Stinson

80. In the breaking Bad what condition does Walter Hwite suffer from

  1. Cancer
  2. Cerebral parsley
  3. Parkinson’s disease

Answer: Cerebral parsley

Printable Tv Trivia Questions And Answers

Tv-trivia-questions-and-answers-multiple-choice
Please save and print these trivia questions

81. Which drama is based on the novel Liane Moriarity?

Answer: It was Big little lies

82. Starring Freddie Highmore as Shaun Murphy, which serial is based on Korean series?

Answer: The Good Doctor

83. Which drama is based on the 1980s syndicated women’s professional wrestling circuit?

Answer: That is Glow

84. Tracey Wingfield was the producer of the first Sitcom that’s name is?

Answer: The great news was his first Sitcom

85. Which of the Tv series did not make its debut in 2017? This is Us or Hunted?

Answer: This is us

86. Which Tv show is based on a 1985 novel by Margaret Atwood?

Answer: Its name is Handmaid’s Tale

87. In which century is the animated sci-fi fiction set?

Answer: 31st century

88. What Orange is the New Black” is based on?

Answer: Piper Kerman

89. Name the surname of three witch sisters in the Charmed?

Answer: It was Halliwell

90. What kind of Demons as Anya Jenkins in Buffy the Vampire series?

Answer: She was Vengeance Demon

TV trivia questions and answers the 2000s

91. The main star of the Ace Crawford private eye was?

Answer: His name was Tim Convey

92. When did the first American picture come on air?

Answer: In 1926

93. Do you know about another name for Adventures in Paradise?

Answer: James A Michener’s adventures in Paradise

94. A new era of reality Sitcoms was?

Answer: It was All in the family

Love to read multiple-choice questions? try this: 60+ multiple choice trivia questions and answer

95. Name the main character of Murphy Brown?

Answer: He was Candice Bergan

96. Where did Desperate Housewives live?

Answer: They lived in Wisteria Lane

97. When did Flintstone was released

Answer: In 1969

98. Name the low-rated series in 1981?

Answer: It was Hill Street Blues

99. Do you know the opening theme of The Bear in the big blue house?

Answer: It was Welcome to the blue house

100. Name the city where The Wire took place?

Answer: It was Baltimore

TV trivia questions and answers 60’s

101. In what Sitcom is Sheriff Andy Taylor of Mayberry? Were introduced in 1963?

Answer: It was the Dany Thomas Show

102. The Tonight Show aired in 1962 take over the show from?

Answer: Jack Paar

103. In Voyage to the Bottom of the Sea, the crew reaches to the final destination through?

Answer: A nuclear-powered submarine

104. The Western show that did not premiere the episode in the 1960s was? Bonanza or big valley?

Answer: It was Bonanza

105. Gunsmoke”, “Wagon Train” and “Have Gun Will Travel” t were famous shows in 1960 named the fourth one.

Answer: It was the Andy Griffith show

106. The name of the show hosted by Graham Karr Leaped?

Answer: It was the Galloping Gourmet

107. What was the name of the ninety-pound novice in The Flying Nun?

Answer: Her name was Sister Bertrille

[100+ general trivia list] 100+ general trivia questions and answers

108. In which series did Chuck Connors trade in his rifle?

Answer: The name of the series was the Arrest and Trial

109. Well, doggies were the focus of the series.

Answer: The Beverly Hillbillies

110. Famous characters of the Andy Griffith show?

Answer: Opie, Barney, and Bee.

111. In which show Cylons were shown as evil robots?

Answer: Battlestar Galactica

112. What was Netflix’s first TV original?

Answer: House of Cards

113. When did Netflix launch as a company?

Answer: 1997

  1. What TV show featured a family of cartoon bears living in Jellystone Park?

Answer: The Yogi Bear Show

  1. Who played the title role in the TV series Batman, which aired from 1966 to 1968?

Answer: Adam West

  1. What was the name of the talking horse in the 1960s sitcom Mr. Ed?

Answer: Mr. Ed

  1. What was the name of the family in the TV series The Addams Family?

Answer: The Addams Family

  1. Who starred as Captain Kirk in the original Star Trek TV series, which aired from 1966 to 1969?

Answer: William Shatner

  1. What was the name of the fictional town where The Andy Griffith Show was set?

Answer: Mayberry

  1. Who played the role of Samantha Stephens in the TV series Bewitched?

Answer: Elizabeth Montgomery

  1. What was the name of the spaceship in the TV series Lost in Space?

Answer: Jupiter 2

  1. What was the title of the TV series featuring secret agent Napoleon Solo?

Answer: The Man from U.N.C.L.E

  1. Who was the host of the TV game show The Price Is Right during the 1960s?

Answer: Bob Barker

Related Posts:

  • animal-trivia
    Trivia Questions And Answers
  • Andy Griffith
    80+ Highly Informative Andy Griffith Trivia Questions
  • trivia questions on geography
    85+ Geography trivia questions [Updated]
  • Star Trek Trivia
    125+ Star Trek Trivia Questions and Answers [Updated]
  • chatgpt trivia questions
    ChatGPT trivia questions [Everything you need to…
  • Literature Trivia Questions
    85+ Literature Trivia Questions and Answers [Most Famous]
  • MASH Trivia
    95+ MASH Trivia Questions And Answers
  • Breaking-Bad
    70+ Wonderful Breaking Bad Trivia Questions and Answers
kashif
Triviaquestions

A software engineer having over 10 years of experience in web development and a passionate blogger who loves to write on different topics. My expertise is in moves, religious articles, sports, animals, and more.

Sharing is caring!

213 shares
  • Share
  • Tweet

February 17, 2024 by Triviaquestions

Primary Sidebar

FacebookPinterestTwitter

Trivia Categories

movie trivia questions2
funny trivia questions category3
history trivia questions
religious trivia questions
sports trivia questions category
general trivia questions category2
animal trivia questions category9
music trivia questioins category2
science trivia questions category
food trivia burger
United States states

Footer

About TriviaQuestions4U

Welcome to TriviaQuestions4U, The ultimate destination for fun, challenging, and engaging trivia questions from a wide range of topics, Whether you’re hosting quiz night, looking for educational content, or simply love testing your knowledge, we provide well-researched trivia questions and answers for all age and interest. We covered all topics including Bible, pop culture, history, sports, science, movies, and much more. Our aim is to provide quality content that entertains, educates, and bring people together. Explore our free downloadable trivia resources and join our growing community today.

Recent posts

  • 200+ Easy Trivia Questions and Answers Everyone Can Try [2025 Edition]
  • 200+ Fun Movie Trivia Questions and Answers for Every Film Buff [2025 Edition]
  • 230+ General Knowledge Trivia Questions and Answers for All Ages
  • 210+ Music Trivia Questions and Answers [2025 Edition] – Fun, Challenging & Ready to Play
  • Ultimate History Trivia Challenge: 250+ Fun and Fascinating Questions With Answers
  • Ultimate Food Trivia: 150+ Questions and Answers for Food Lovers

Stay Updated with Our Trivia Newsletter!

Copyright © 2025 triviaquestions4u.com All Right Reserved | About Us | Privacy Policy | Contact Us

213 shares