Zimbio is a website that offers users a variety of Zimbio trivia quizzes, and games. There is a wide range of topics covered on the site, from pop culture to history to sports. Users can compete against each other to see who can answer the most questions correctly. The site also offers a leaderboard so users can see how they rank against others.
Do you know about Zimbio Trivia? Let’s explore it and enjoy an exciting mix of questions covering diverse topics and challenge yourself to see how much you know. Let’s dive into the world of trivia together and discover new facts along the way!

The Zimbio movies trivia section is a great place to test your knowledge of all things cinematic. With quizzes on everything from classic films to modern blockbusters, there’s something for everyone. And if you’re a real movie buff, you can even try your hand at creating your own quiz. So why not give it a try? You might just surprise yourself with how much you know.
Personality trivia is a fun and interesting way to learn more about someone’s personality. It can be used to help people get to know each other better, or simply to provide entertainment. There are many different ways to ask personality trivia questions, and there are many different types of questions that can be asked. Some examples of personality trivia questions include:
Table of Contents
Zimbio Trivia
1. Who was the voice of Smurfette in the 2013 movie ‘The Smurfs 2’?
Answer: Katy Perry
2. What was the title of the 2015 ‘Mission: Impossible release?
Answer: Rogue Nation
3. Johnny Depp starred in which of these 2013 movies?
Answer: The Lone Ranger
4. Who directed ‘Star Wars: The Force Awakens?
Answer: J.J. Abrams
5. What is the title of the fourth installment in the Jackass film series released in 2013?
Answer: Jackass Presents: Bad Grandpa
Click here to read: 70+ Finest Pawn Stars Trivia Questions and Answers
6. Which lead actor played Owen in the 2015 release of ‘Jurassic World’?
Answer: Chris Pratt
7. Which actor played the superhero Ant-Man in the 2015 film?
Answer: Paul Rudd
8. Tom Hardy took over from Mel Gibson in 2015 for the 3rd installment of which franchise?
Answer: Mad Max
9. Which of these 2013 films has been nominated for a Best Animated Feature Oscar?
Answer: The Croods
10. Which 2015 film release starred Amy Poehler?
Answer: Trainwreck
Zimbio Trivia Questions
11. Which of these 2013 movies features Scarlett Johansson, Julianne Moore, and Anne Hathaway?
Answer: Don Jon
12. Mark Ruffalo and Michael Keaton starred in which 2015 film based on a true story?
Answer: Spotlight
13. Who directed the 2013 movie ‘The Counselor’?
Answer: Ridley Scott
14. Amy Poehler and Tina Fey starred in which 2015 comedy classic?
Answer: Sisters
15. Katniss from the 2013 movie ‘The Hunger Games: Catching Fire ‘ is from which district?
Answer: 12
16. Arnie came back for a 2015 installment of ‘The Terminator franchise but what was it called?
Answer: Genisys
17. What was the number of ‘Fast and Furious films released in 2013?
Answer: 6
18. Which 1991 classic starring Keanue Reeves was remade in 2015?
Answer: Point Break
19. Which character was played by Alice Englert in the film Beautiful Creatures?
Answer: Lena
20. Jesse Eisenberg played a stoner who is a government agent in which 2015 film release?
Answer: American Ultra
Zimbio Movie Trivia
21. Which band won the 2013 Best Song award at the Hollywood Film Awards?
Answer: Coldplay
22. The 2013 movie After Earth stars the son of which famous actor?
Answer: Will Smith
23. In what year was the movie ‘Anchorman 2’ released in the cinemas?
Answer: 2013
24. What anniversary did Snow White and the Seven Dwarfs celebrate in 2007?
Answer: 70th
25. Eternal Sunshine of the Spotless Mind was released in which year?
Answer: 2004
You may try this: 80+ Top Essential Syracuse Trivia Questions and Answers
26. Who directed ‘Earth’s Mightiest Heroes ‘ in 2015’s ‘Avengers: Age of Ultron’?
Answer: Joss Whedon
27. Danny Boyle directed Michael Fassbender in which 2015 biopic?
Answer: Steve Jobs
28. In what year were the Academy Awards first televised in black and white?
Answer: 1953
29. Who played Julian’s mother in the 2013 movie Only God Forgives?
Answer: Kristin Scott Thomas
30. When did Barbra Streisand win the Best Actress Oscar for Funny Girl?
Answer: 1968
Zimbio Trivia Quizzes
31. Which character does Michael Shannon have in the 2013 movie Man of Steel?
Answer: General Zod
32. Channing Tatum returned as which character in a sequel entitled ‘XXL’ in 2015?
Answer: Magic Mike
33. In which year was the David Lean film ‘Doctor Zhivago’ released?
Answer: 1965
34. What is Briggs’s code number in The Top Secret Life of Edgar Briggs?
Answer: OO14
35. Which Hollywood star played the boxer Billy Hope in 2015’s ‘Southpaw’?
Answer: Jake Gyllenhaal
You may like this: 290+ Best Funny trivia questions 2023 [feel wow]
36. What is the name of the botanist who helped create Extremis and is saved by Pepper Potts in the 2013 movie ‘Iron Man 3’?
Answer: Maya Hansen
37. When did the movie Saturday Night Fever get everyone into the disco?
Answer: 1977
38. In which year did Tatum O’Neal win Best Supporting Actress for Paper Moon?
Answer: 1973
39. In which century do the Pirates of the Caribbean movies take place?
Answer: 18th
40. Kenneth Branagh directed which classic story in a live-action version in 2015?
Answer: Cinderella
41. Will Ferrell star in which 2015 comedy romp?
Answer: Get Hard
Personality Trivia Questions
42. What steps do you take to remain calm under pressure?
Answer: Review the tasks at hand
43. What do you enjoy doing in your spare time?
Answer: Reading Books
44. What is your favorite vacation destination?
Answer: Mountains
45. If you face a problem at work, what is the first thing you do?
Answer: Research potential solutions
46. What was your favorite game when you were a child?
Answer: Board games
47. If asked, what would your friends and family say about you?
Answer: Kind
48. Who is your role model?
Answer: My Father
49. What is one thing you would never say to another person?
Answer: Something about their personal life
50. Which statement best describes your personality?
Answer: I love to experiment
51. Which store would you be most likely to shop at?
Answer: Love Beauty and Planet
Zimbio Marvel Trivia Quiz
52. What’s the name of Wolverine’s mutant son in the comics?
Answer: Daken
53. Who did The Winter Soldier take shelter with during the “Infinity War”?
Answer: Black Panther
54. What species is Groot?
Answer: Flora Colossus
55. In the first Avengers movie, how many Avengers do we see?
Answer: 6 avengers
Don’t forget to check this: 60+ Encouraging Charm City Trivia to Start Your Trivia Night
56. Which Marvel movie has the shortest running time?
Answer: The Incredible Hulk
57. What’s Ant-Man’s real name?
Answer: Scott Lang
58. Who was Doctor Strange’s mentor?
Answer: The Ancient One
59. Who rescued Tony Stark and Nebula from space?
Answer: Captain Marvel
60. What Is the Name of Thor’s Axe?
Answer: Stormbreaker
61. Who does the Mad Titan sacrifice to acquire the Soul Stone?
Answer: Gamora
- What is the name of the sentient planet that Peter Quill’s father takes the form of in the Marvel Comics?
Answer: Ego
- Which Marvel character is the son of Professor Charles Xavier and Gabrielle Haller?
Answer: David Haller, also known as Legion
- What is the name of the African nation ruled by T’Challa, also known as the Black Panther?
Answer: Wakanda
- In the Marvel Comics, who is the daughter of Magneto and half-sister to Quicksilver and Scarlet Witch?
Answer: Polaris
- What is the name of the intelligent, crime-fighting bulldog that assists the Inhuman Royal Family in the Marvel Comics?
Answer: Lockjaw
- Which Marvel character, also known as Wade Wilson, is famous for his sarcastic wit and accelerated healing powers?
Answer: Deadpool
- What is the name of the alternate reality where Peter Parker and Gwen Stacy’s children, Mayday and Ben, become superheroes?
Answer: Earth-982, also known as the MC2 universe
- Who is the daughter of Jessica Jones and Luke Cage in the Marvel Comics?
Answer: Danielle Cage, also known as Captain America (2018)
- In the Marvel Comics, what is the alias of the character Bob Reynolds, who possesses the power of the Sentry?
Answer: The Void
- What is the name of the sentient, alien symbiote that bonds with Eddie Brock to become Venom?
Answer: The symbiote is named Venom
- What is the name of the Marvel character who is the daughter of Wolverine and Mariko Yashida?
Answer: Amiko Kobayashi
- Who is the leader of the mutant group known as the Morlocks in the Marvel Comics?
Answer: Callisto
- In the Marvel Comics, what is the name of the alien species that Rocket Raccoon belongs to?
Answer: Halfworlders
- Which Marvel character, also known as Norrin Radd, becomes the Silver Surfer after making a deal with Galactus?
Answer: Silver Surfer
- What is the name of the sentient, alien entity that bonds with Flash Thompson to become Agent Venom?
Answer: The Venom symbiote
- In the Marvel Comics, who is the father of Scarlet Witch and Quicksilver?
Answer: Magneto
- What is the name of the alternate reality where the Marvel Zombies storyline takes place?
Answer: Earth-2149
- Who is the wife of Scott Lang, also known as Ant-Man, in the Marvel Comics?
Answer: Peggy Rae
- What is the name of the race of superhumans created by the Kree known for their blue skin in the Marvel Comics?
Answer: The Inhumans
- Which Marvel character, also known as Jennifer Walters, is the cousin of Bruce Banner and gains Hulk-like abilities after receiving a blood transfusion from him?
Answer: She-Hulk

A software engineer having over 10 years of experience in web development and a passionate blogger who loves to write on different topics. My expertise is in moves, religious articles, sports, animals, and more.







