• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Best Trivia Questions & Answers for 2025 | Free Fun Quizzes Online

  • Home
  • All Trivia
  • Animals
  • Food
  • Fun
  • General
  • History
  • Music
  • science
  • Sports
  • United States

120+ Daily Trivia Questions List with Answers

February 17, 2024 by Triviaquestions

You should subscribe to any quiz question website or trivia youtube channel for daily trivia questions. because trivia questions are such type of questions that we didn’t give importance in our daily life. we thought that those are extra things, which bring load on my memory.

Everything has its own importance, focusing little things to keep your mind sharp and active. one of the best exercise to grow your mind is to notice small things and fetch different questions from them. everything possible by doing the practice. Do this exercise daily for one month you will observe changes in your knowledge.

Gear up for a daily dose of trivia excitement with our Marvel Future Fight Trivia! Explore thrilling questions about your favorite superheroes and villains from the Marvel universe. Test your knowledge, challenge your friends, about the world of Marvel Future Fight. Let the adventure begin! This post is also a challenge for your mind. A collection of daily trivia questions, most of the questions are returns on your mind on a daily basis.

Table of Contents

  • Daily trivia questions
  • Daily trivia questions and answers
  • Daily trivia questions multiple choice
  • Daily trivia questions for adults
  • Daily trivia questions for middle school students
  • Daily trivia questions for high school students
  • Daily trivia questions for work
  • Daily trivia questions marvel future fight

Daily trivia questions

daily trivia questions

1. Which country lost 17.2% of its population in WWII?

Answer: Poland

2. On which date “The six-day war” was fought?

Answer: June  5, 1967, to June 10, 1967

3. What is the catchphrase of famous wrestler John Cena?

Answer: You can’t see me

4. Till now Manchester United won how many leagues?

Answer: 20

5. Golf ball made up of which material?

Answer: Rubber

6. Name the shortest basketball football with 5 ft. and 3 inches

Answer: Muggsy Bogues

7. On August 19, 2018, Summer Slam (WWE) match was played between which players?

Answer: Brock Lesner VS Roman Reigns

8. Which Australian famous cricketer died due to hitting the ball on the head while playing a match on 27th November 2014?

Answer: Phillip Hughes

9. The total number of balls in snooker?

Answer: 15 balls

10. The number of players in the hockey team?

Answer: 6 players

11. Who is the only famous Indian wrestler in WWE?

Answer: The great Kali

12. Which team is the recent ice hockey world cup champion(2018)

Answer: Sweden National Men’s Ice Hockey Team

13. The famous game “Chinese Checkers” was invented by which country?

Answer: Germany

Daily trivia questions and answers

daily-trivia-questions multiple-choice

14. Manute Bol is famous for what?

Answer: Tallest basketball player (till now 2019)

15. Who won the cricket world cup in 1996?

Answer: Sri Lanka

16. Who was the runner-up team in the ICC world cup 2015?

Answer: New Zealand

17. In the 1992 cricket world cup final match, what was the target given by Pakistan to England?

Answer: 249 runs

18. Chaturanga is the original name of what?

Answer: Chess

19. Mark Calaway is the original name of which famous WWE Wrestler?

Answer: Undertaker

20. The first Rugby world cup in 1987 was won by which team?

Answer: New Zealand

21. Winter Olympics 2020 scheduled in which country?

Answer: China

22. A total number of players in volleyball?

Answer: 6

23. Tenpins referred to which game?

Answer: Bowling

24. In which year was the first US open golf championship held on which year?

Answer: 1895

25. Which blood group considers to be a universal donor?

Answer: O

26. True or false: Potatoes has more chromosomes than human?

Answer: True

Daily trivia questions multiple choice

27. Robert Oppenheimer invented what?

  1. Electron
  2. The atomic bomb
  3. proton

Answer: The atomic bomb

28. The first vaccine for smallpox was made by whom?

  1. Edward Jenner
  2. Logie Baird

Answer: Edward Jenner

29. 100 centimeters are equal to how many meters?

  1. 10 meters
  2. 1 meter
  3. 20 meters

Answer: 1 meter

good trivia questions

30. Highest color frequency color is what?

  1. Red
  2. Violet
  3. Green

Answer: Violet

31. Normal human body blood pressure values are?

  1. 130/100
  2. 120/80
  3. 160/140

Answer: 120/80

32. Television invented by which famous inventor?

  1. Edward Jenner
  2. John Logie Baird

Answer: John Logie Baird

33. The first HIV found in which country?

  1. USA
  2. Congo
  3. Germany

Answer: Congo

34. Electric guitar invented by whom?

  1. John Smith
  2. Les Paul

Answer: Les Paul

35. The first rock and roll music band was?

  1. Eagles
  2. Dixieland Jazz Band
  3. Steve Miller Band

Answer: Dixieland Jazz Band

Daily trivia questions for adults

36. Violin has how many strings?

Answer: 4 strings

37. Beyonce also known as what?

Answer: Third Ward

38. The modern piano has how many white buttons?

Answer: 52

39. Who is the highest Oscar award-winning film director?

Answer: John Ford

40. Which actor won the highest number of Oscar awards?

Answer: Katharine Hepburn

41. True or false: Angelina Jolie played the leading role in the movie “Original Sin”.

Answer: True

42. The famous actor Anthony Quin was born at which city?

Answer: Chihuahua Mexico

daily-trivia-questions-and-answers

43. What is the capital of Costa Rica?

Answer: San Jose

44. In the Roman numbering system “X” indicates what?

Answer: 10

45. Do you know the name of the world’s most dangerous and poisonous spider?

Answer: Brazilian Wandering Spider

46. Lobsters continuously grow until death. Is it true?

Answer: Yes

47. Grebe is a bird that can’t walk. True or false?

Answer: True

48. Which animal gives birth through the mouth?

Answer: Gastric-Brooding Frog

49. What is the scientific name of the frog?

Answer: Anura

50. Cabbage white is also known as to what?

Answer: A butterfly

51. The matriarch is the name of the group of which animals?

Answer: Elephants

Daily trivia questions for middle school students

52. Plants mainly receive their nutrients from where?

Answer: From Soil

53. In white light, photosynthesis takes place faster. Is it true?

Answer: Yes

54. What happens to plants due to access to transpiration?

Answer: Plant will wilt

55. In Mycology what do we study?

Answer: Study of fungi

56. In which category tomato falls? Fruit or vegetable?

Answer: Fruit

57. Which type of grass is the longest growing in the world?

Answer: Bamboo up to 39 meters can grow in height

58. Which organ pumps blood in the human body?

Answer: Heart

59. True or false: Lungs involve in the digestion process?

Answer: False

60. What is the task of the pancreas in the human body?

Answer: To releasing digestion enzymes and insulin

 

61. Which gas is released by trees that help us to breathe?

Answer: Oxygen

62. What is a circular system?

Answer: A system that circulates blood in a body

63. What are the 3 main things required for plants to survive

Answer: Oxygen, light, and water

64. Coal, Oil, and natural gas are the 3 main types of what?

Answer: They are the type of fossil fuels

65. The longest muscle found at which part of the body?

Answer: Leg (Thigh)

Daily trivia questions for high school students

66. Which 2 famous dishes originated in Spain?

Answer: Tapas and paella

67. What is the PH level of pure water?

Answer: 7

68. What is the largest country in South America by size and population

Answer: Brazil

69. Yangtze River exists in which country?

Answer: China

70. What is Epidermis in the human body?

Answer: The outside layer of skin

71. Glasgow and Edinburgh are the cities of which country?

Answer: Scotland

72. Geographically which country is the largest? Australia or Russia?

Answer: Russia

73. Ceylon was the old name of which country?

Answer: Sri Lanka

74. Istanbul is the capital city of which country?

Answer: Turkey

75. What is the highest mountain in Japan?

Answer: Mount Fuji

76. The human body has how many Lungs?

Answer: 2 lungs in the human body

77. What are the Nostrils in the human body?

Answer: 2 holes of the nose

78. Yes or no: Is butterfly insect?

Answer: Yes

79. Do you know the name of the biggest part of the human brain?

Answer: Cerebrum

80. Which part of the eyes is called Iris?

Answer: The colored part of the eyes

81. The famous Islands Santorini and Mykonos exist in which country?

Answer: Greece

82. Nelson Mandela was a famous leader of which country?

Answer: South Africa

83. Jack Ma is famous due to which website?

Answer: Alibaba.com

84. How many teeth exist in the human mouth?

Answer: 32

85. Gmail launch on which date?

Answer: April 1, 2004

86. Famous mailing service Yahoo started on which date?

Answer: March 2, 1995

87. Famous video website YouTube start on which date?

Answer: February 14, 2015

Daily trivia questions for work

88. Second most common gas found in the air is what?

Answer: Oxygen

89. The mass of the earth contains how many total percents of iron?

Answer: 32%

Try this also: 105+ top TV trivia questions with answers

90. Uluru is another name for what?

Answer: Ayers Rock in Australia

91. What is the concept of 3R in recycling?

Answer: Reduce, Reuse, Recycle

92. Dog most powerful sense is what?

Answer: Smell

93. What is the recorded height of the tallest dog in the world?

Answer: 106.7 cm

94. AU is the chemical symbol of which element?

Answer: Gold

95. True or false: Iron is the most common metal found in the earth.

Answer: True

96. Bronze is a combination of which 2 metals?

Answer: Copper and tin

Daily trivia questions marvel future fight

97. On which date was Marvel Future Fight released for IOS and Android?

Answer: April 30, 2015

98. Which gaming company developed the Marvel Future Fight game?

Answer: Netmarble

99. Till now how many times Marvel’s future fight game has been downloaded?

Answer: More than 2500000

Try some quizzes: 102+ trivia quiz questions with answer

100. What are the modes in Marvel’s future fight game?

Answer: Single player and multiplayer modes

101. How many playable characters exist in marvel future fight?

Answer: 187 characters

102. What is the meaning of the term ‘piano’?

Answer: To be played softly

103. Where it is illegal to hunt unicorns?

Answer: Michigan

104. What is the age of the mayor of Dorset, Minnesota?

Answer: 3 years old

105. Which organ do lobsters use to communicate with each other?

Answer: Bladder

106. What is trivia?

Answer: a term to describe a fact

107. What can cause fish to rain?

Answer: Tornadoes

108. From where the apple pie originated?

Answer: Asia

109. Which bone lacks in newborns?

Answer: Kneecap

110. Where it is not legally allowed to eat fried chicken with a fork?

Answer: In Blythe, California

111. Which pet animal can understand English?

Answer: Dogs

112. Do you know the healthiest place on Earth?

Answer: Yes, it’s Panama

  1. What is the name of the superhero team led by Nick Fury in Marvel Future Fight?

Answer: S.H.I.E.L.D. (Strategic Homeland Intervention, Enforcement, and Logistics Division)

  1. Which character in Marvel Future Fight has the ability to manipulate time and space?

Answer: Doctor Strange

  1. What is the name of the main antagonist organization in Marvel Future Fight?

Answer: The Masters of Evil

  1. Which Marvel Future Fight game mode allows players to compete against each other in real-time battles?

Answer: Timeline Battle

  1. What is the name of the currency used to upgrade characters and equipment in Marvel Future Fight?

Answer: Gold

  1. Which Marvel character is featured as the strongest in terms of combat power in Marvel Future Fight?

Answer: Thanos

  1. What is the name of the special mode in Marvel Future Fight where players can team up with other players to complete missions?

Answer: Co-op Play

  1. Which Marvel Future Fight update introduced the X-Men characters into the game?

Answer: The “X-Men: First Class” update

  1. What is the name of the artificial intelligence assistant that guides players through the game in Marvel Future Fight?

Answer: J.A.R.V.I.S. (Just A Rather Very Intelligent System)

  1. Which Marvel villain is considered the main antagonist of the original storyline in Marvel Future Fight?

Answer: Ultimates

Related Posts:

  • couple trivia questions
    115+ Famous Couple Trivia Questions with Answers
  • good trivia questions
    135+ Good Trivia Questions and Answers List [Updated]
  • morning mindbender trivia questions
    57+ Morning mindbender trivia questions
  • general trivia questions and answers
    115+ General Trivia Questions and Answers [Updated]
  • Trivia Questions about Yourself
    110+ Trivia Questions About Yourself [Must Read]
  • Trivia Question Of The Day
    70+ Trivia Questions of The Day
  • common trivia questions
    80+ Common Trivia Questions with Answers [Updated]
  • family trivia questions
    200+ General Family Trivia Questions with Answers [Updated]
kashif
Triviaquestions

A software engineer having over 10 years of experience in web development and a passionate blogger who loves to write on different topics. My expertise is in moves, religious articles, sports, animals, and more.

Sharing is caring!

150 shares
  • Share
  • Tweet

February 17, 2024 by Triviaquestions

Primary Sidebar

FacebookPinterestTwitter

Trivia Categories

movie trivia questions2
funny trivia questions category3
history trivia questions
religious trivia questions
sports trivia questions category
general trivia questions category2
animal trivia questions category9
music trivia questioins category2
science trivia questions category
food trivia burger
United States states

Footer

About TriviaQuestions4U

Welcome to TriviaQuestions4U, The ultimate destination for fun, challenging, and engaging trivia questions from a wide range of topics, Whether you’re hosting quiz night, looking for educational content, or simply love testing your knowledge, we provide well-researched trivia questions and answers for all age and interest. We covered all topics including Bible, pop culture, history, sports, science, movies, and much more. Our aim is to provide quality content that entertains, educates, and bring people together. Explore our free downloadable trivia resources and join our growing community today.

Recent posts

  • Ultimate History Trivia Challenge: 250+ Fun and Fascinating Questions With Answers
  • Ultimate Food Trivia: 150+ Questions and Answers for Food Lovers
  • 250+ Fun & Fascinating Animal Trivia Questions That Will Test Your Knowledge
  • 250+ Sports Trivia Questions & Answers for Fans of All Ages
  • 220+ 5th Grade Trivia Questions And Answers [For Students]
  • 269+ Funny Trivia Questions and Answers for All Ages [Feel Wow]

Stay Updated with Our Trivia Newsletter!

Copyright © 2025 triviaquestions4u.com All Right Reserved | About Us | Privacy Policy | Contact Us

150 shares